Betalingsmogelijkheden

U kunt op diverse manieren bij ons betalen. Graag willen wij u erop wijzen dat onze chauffeurs geen beschikking hebben over een pinapparaat. U kunt het bedrag voor aflevering overmaken of contant betalen aan onze chauffeur.

iDEAL
U kunt bij ons met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:
iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

SOFORT Banking
U kunt bij ons betalen via SOFORT Banking. SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. U kunt in de omgeving van SOFORT uw persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.
Uw bank verricht uiteindelijk de betaling. SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland.

Bankcontact Mister Cash
U kunt bij ons betalen via Mister Cash. Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

PayPal
U kunt bij ons betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig hebt is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden.

Creditcard
U kunt bij ons betalen via uw creditcard. Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Wij ondersteunen onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa.

AchterafBetalen
U kunt bij ons betalen met AchterafBetalen. Eerst zien, dan betalen; net als in een echte winkel. Dat is wat u wilt, wanneer u een bestelling doet. Met AchterafBetalen betaalt u veilig en eenvoudig, nadat u uw product heeft ontvangen.

De voordelen van AchterafBetalen:
Eerst zien, dan betalen
Een comfortabele betalingstermijn van standaard 14 dagen, die aansluit op het retourrecht
Factuur per e-mail met iDEAL-link
Gemakkelijk en veilig in gebruik
Alleen betalen wat u houdt. Retourzendingen hoeft u niet vooruit te betalen

Belfius Direct Net
U kunt bij ons betalen met Belfius Direct net. Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

Overboeking
U kunt bij ons betalen met een overboeking. Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via uw eigen vertrouwde bankomgeving kunt u de betaling voldoen. Voor de rest wordt gezorgd. Klopt een transactie niet? Dan wordt het bedrag automatisch weer terug gestort.

KBC
U kunt bij ons betalen met KBC. De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Nadat de klant de betaalknop heeft geselecteerd kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Wanneer u uw bestelling komt afhalen in onze showroom dan kunt u uw bestelling contant afrekenen of betalen per pin.

Betaalmogelijkheden