Meubelzaak Utrecht

Als u op zoek bent naar een meubelzaak in de omgeving van Utrecht, dan komt u langs bij Klaver Modern Wonen. In onze meubelzaak vindt u de meest unieke meubelen van uiteenlopende designermerken. Zoekt u naar een bijzettafel van Gispen? Of gaat uw voorkeur uit naar een designerbank van Artifort? Laat u inspireren door onze prachtige collectie die zowel online als in onze fysieke woonwinkel te bekijken is.

Uiteenlopend assortiment bij onze meubelzaak in de regio van Utrecht

In Ermelo, 35 minuten van Utrecht, vindt u de meubelzaak van Klaver Modern Wonen. Onze grote collectie geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten producten. Zo beschikken we over onder andere:

  • Nieuwe en refurbished designmeubelen
  • Verlichting
  • Woonaccessoires

Ook voor het herstofferen van uw meubels, auto, campers of boten staan wij voor u klaar. Met meer dan 40 jaar ervaring garanderen wij vakmanschap, kwaliteit en service.

Kom langs en laat u inspireren

Inspiratie opdoen voor uw interieur? U bent welkom in onze grote meubelzaak in de buurt van Utrecht. Nog niet helemaal zeker over de stof of kleur van uw meubel? Ons deskundige personeel denkt graag met u mee en geeft u professioneel advies. Vragen of meer informatie? Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0341 – 55 25 70.

Meer weten over ons?