Over ons

De naam Klaver Modern Wonen zegt al veel maar lang niet voldoende. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van het herstofferen van meubels, auto’s, campers en boten.
Vakmanschap, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat begon met het herstofferen van ‘oma’s schommelstoel’ is inmiddels uitgegroeid tot een showroom en webwinkel vol refurbished designmeubelen van grote bekende merken als Gelderland, Rolf Benz, Leolux en Montis.
Wat betekent dat eigenlijk; refurbished? Refurbished is de term die gebruikt wordt voor producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen met nagenoeg dezelfde werking als in nieuwstaat.
Onze refurbished meubelen zijn dus tweedehands gekocht en volledig opgeknapt; van het binnenwerk en de vulling tot de bekleding. Op deze manier geven wij kwalitatief sterke en prachtig ontworpen designmeubelen een tweede kans en profiteert u van voordelige prijzen en de keuzemogelijkheid in materiaal en kleur.

Naast dat wij refurbished meubelen verkopen, vindt u in onze showroom en webshop ook nieuwe meubelen van het merk Dutch Originals en Artifort. Dit in combinatie met prachtige woonaccessoires, vloerkleden, maatwerk houten meubels en designverlichting maakt Klaver Modern Wonen.

Ons team bestaat uit vakkundige stoffeerders, meubelmakers en verkoopmedewerk(st)ers met allen een passie voor modern wonen. Met dit gedreven en duurzaam opererend team begeleiden wij u graag bij het ontwerpen en realiseren van het ideale interieur dat volledig bij u past.

Laat u inspireren in onze 750 m2 grootte showroom in Ermelo of vind uw gedroomde meubel in onze webwinkel!

Een impressie van onze werkzaamheden